tirsdag 4. oktober 2011

2000 tilhengera på fb.

Hærlig-het  kor vi masa om del og lik, inviter og tjo og hei. Men no er det ikkje så lenge igjen, og då håper eg at eg ikkje får tid til å mase så mykje om fb. Saken er den at alle dokke har vore, og er, som nokon "usynlige" kollega, som hjelper til, rosar, risar, og hjelp meg fram. Eg kosar meg med kommentarar, flirar, skakkar på hovude og  kommenterer høgt. Men iallefall, når vi har komt til 2000 tilhengera, då trekk eg som vinn PC veska i fantastisk kalveskinn.  Den e så knall fin!!! Eg trekk også ein som får "navnet" sitt på ein kjole, og du får selfølgelig også kjolen!!! Så fortsett å del ko:ko i hytt og pine. Og forvinn eg ei stund, så har eg på lagerfrakken og treklakka, stor i augene og muligens ser eg stjerner..... Ha det godt!!


5 kommentarer:

 1. Herlege blogginnlegg !!
  Spennende det du driv med.
  Her er det berre å dele og fortsette å følge med.
  mvh anne-mari K

  SvarSlett
 2. Jeg fortsetter å glede meg til kjolene kommer til butikk jeg :-) Stå på!

  SvarSlett
 3. Skikkelig spennende å følge med her! Jeg har ikke skrevet innlegg, men for å sikre meg info så er jeg følger i bloggen, og jeg har lagt link til ko:ko i sidebaren i bloggen min :)
  Gleder meg til fortsettelsen...
  Hilsen Turid :)

  SvarSlett
 4. Takk for dei kjekke kommentarane, det er selfølgelig MYKJE kjekkare å skrive på bloggen,når eg veit at nokon følger med!!!

  SvarSlett
 5. Spennandes å følge med på bloggen :))

  SvarSlett